|
|
| Autor |
Wiadomość |
mln

Buk z Tobą

Moje Typy: 757
|
Wysłany: 2009-04-27, 14:18
|
|
| mato napisał/a | | coś do przodu |
Mimo wszystko i tak chyba bardziej na minus po weekendzie z tego co widać Troche mniej kuponów a więcej analiz i powinno byc ok |
|
|
|
|
mato

|
Wysłany: 2009-04-28, 07:17
|
|
| Dzięki za info bo już myślałem że kolejne forum umarło następnym razem postaram się coś nie coś napisać i przedstawić analizę spotkania |
|
|
|
|
mln

Buk z Tobą

Moje Typy: 757
|
Wysłany: 2009-04-28, 13:24
|
|
| mato napisał/a | | Dzięki za info bo już myślałem że kolejne forum umarło następnym razem postaram się coś nie coś napisać i przedstawić analizę spotkania |
Sam mam wrażenie jakby wszystkich wywiało stąd..
No zobaczymy co tam przeanalizujesz |
|
|
|
|
mato

|
Wysłany: 2009-04-28, 13:56
|
|
Spotkanie: Barcelona - Chelsea (ht/ft)
Typ: X/1
Kurs: 3,7
Bukmacher: Bwin
Taki typ może nieco dziwić, ale zdecydowałem się na niego ponieważ Chelsea jest w chwili obecnej na pewno lepszym zespołem i w lepszej formie niż Bayern czy Lyon, którzy do przerwy dostawali po 4 bramki. Chelsea to również zespół złożony z wielu gwiazd światowego formatu dlatego zatrzyma napór Barcy przynajmniej do przerwy, a sama Barcelona będzie musiała też bardziej skupić się w obronie niż w poprzednich spotkaniach. W obu tegoroczych meczach ligi mistrzów na wyjeździe z Juve i Liverpoolem Chelsea do przerwy remisowała. Dlatego uważam, że Barca wygra to spotkanie, ale nie będzie jej już tak łatwo jak z Bayernem czy Lyonem i do przerwy utrzyma się wynik remisowy. |
|
|
|
|
mato

|
Wysłany: 2009-04-28, 13:57
|
|
Spotkanie: IFK Göteborg (-1) - Örebro SK (+1)
Typ: IFK Göteborg (-1)
Kurs: 2.6
Buk: Bwin
Analiza:
Dzisiaj w ramach 6-tego meczu Szwedzkiej ligi o godzinie 19.00 spotkają się sąsiedzi z tabeli 5-te IFK Göteborg z 6-tym Örebro SK. Te drużyny spotkały się ze sobą 15 razy z czego aż 11 razy wygrywali gospodarze, dwa razy wygrywali goście i dwa razy był remis, 9 razy drużyna Göteborgu odnosiła zwycięstwo przewagą 2-ch goli i tylko 2 razy wygrywali różnicą jednej bramki, co mnie przekonuję bardziej do mojego typu. IFK Göteborg spisują się u siebie dobrze, strzelając w 2-ch spotkaniach aż 9 bramek i nie tracąc ani jednej, zaś ich przeciwnicy na wyjazdach raz odnieśli zwycięstwo i raz przegrali w 2 spotkaniach strzelając tylko 1 bramke ale też tylko jedno bramke tracąc.w 8 meczach na 10 drużyna IFK Göteborg wygrywała przewgą dwóch goli, a ich przeciwnicy raz wygrywają, raz przegrywają. Reasumująć dzisiaj drużyna gospodarzy odniesie co najmiej 2 bramkowe zwycięstwo. |
|
|
|
|
mato

|
Wysłany: 2009-04-29, 07:22
|
|
niestety analizy nawet nie pomogły 2 typy w plecy całe szczęście że nie grałem za większa kasę tylko po 7 PLN na każdy szok normalnie radne pewniaki nie wchodzą przykład z wczoraj GKS Bełchatów przegrał 0:2 szok co się dzieje pewnie znów zaczęli drukować powodzenia wszystkim |
|
|
|
|
paul14x

Bukmacher: bet-at-home.pl
|
Wysłany: 2009-04-29, 10:41
|
|
| Że Barca nie wygra to przeczuwałem, ale Bełchatów że przegra to niespodzianka. |
|
|
|
|
mato

|
Wysłany: 2009-05-01, 19:12
|
|
Ja nie wiem czy to forum jest takie pechowe wystarczyło nic nie pisać na forum a juz typy siadają jak oszalałe wpadają kursy po 6.0 więc na trochę opuszczam forum i życzę powodzenia wszystkim |
|
|
|
|
|
|