OG?OSZENIE
ZAPRASZAMY DO KONKURSU TYP DNIA!

Poprzedni temat «» Następny temat
Typy Mato
Autor Wiadomość

mln
Buk z Tobą

Moje Typy: 757
Pochwał: 1

Wysłany: 2009-04-27, 14:18  
mato napisał/a
coś do przodu

Mimo wszystko i tak chyba bardziej na minus po weekendzie z tego co widać :) Troche mniej kuponów a więcej analiz i powinno byc ok :)

mato

Wysłany: 2009-04-28, 07:17  
Dzięki za info bo już myślałem że kolejne forum umarło następnym razem postaram się coś nie coś napisać i przedstawić analizę spotkania

mln
Buk z Tobą

Moje Typy: 757
Pochwał: 1

Wysłany: 2009-04-28, 13:24  
mato napisał/a
Dzięki za info bo już myślałem że kolejne forum umarło następnym razem postaram się coś nie coś napisać i przedstawić analizę spotkania

Sam mam wrażenie jakby wszystkich wywiało stąd..

No zobaczymy co tam przeanalizujesz :)

mato

Wysłany: 2009-04-28, 13:56  
Spotkanie: Barcelona - Chelsea (ht/ft)
Typ: X/1
Kurs: 3,7
Bukmacher: Bwin

Taki typ może nieco dziwić, ale zdecydowałem się na niego ponieważ Chelsea jest w chwili obecnej na pewno lepszym zespołem i w lepszej formie niż Bayern czy Lyon, którzy do przerwy dostawali po 4 bramki. Chelsea to również zespół złożony z wielu gwiazd światowego formatu dlatego zatrzyma napór Barcy przynajmniej do przerwy, a sama Barcelona będzie musiała też bardziej skupić się w obronie niż w poprzednich spotkaniach. W obu tegoroczych meczach ligi mistrzów na wyjeździe z Juve i Liverpoolem Chelsea do przerwy remisowała. Dlatego uważam, że Barca wygra to spotkanie, ale nie będzie jej już tak łatwo jak z Bayernem czy Lyonem i do przerwy utrzyma się wynik remisowy.

mato

Wysłany: 2009-04-28, 13:57  
Spotkanie: IFK Göteborg (-1) - Örebro SK (+1)
Typ: IFK Göteborg (-1)
Kurs: 2.6
Buk: Bwin

Analiza:
Dzisiaj w ramach 6-tego meczu Szwedzkiej ligi o godzinie 19.00 spotkają się sąsiedzi z tabeli 5-te IFK Göteborg z 6-tym Örebro SK. Te drużyny spotkały się ze sobą 15 razy z czego aż 11 razy wygrywali gospodarze, dwa razy wygrywali goście i dwa razy był remis, 9 razy drużyna Göteborgu odnosiła zwycięstwo przewagą 2-ch goli i tylko 2 razy wygrywali różnicą jednej bramki, co mnie przekonuję bardziej do mojego typu. IFK Göteborg spisują się u siebie dobrze, strzelając w 2-ch spotkaniach aż 9 bramek i nie tracąc ani jednej, zaś ich przeciwnicy na wyjazdach raz odnieśli zwycięstwo i raz przegrali w 2 spotkaniach strzelając tylko 1 bramke ale też tylko jedno bramke tracąc.w 8 meczach na 10 drużyna IFK Göteborg wygrywała przewgą dwóch goli, a ich przeciwnicy raz wygrywają, raz przegrywają. Reasumująć dzisiaj drużyna gospodarzy odniesie co najmiej 2 bramkowe zwycięstwo.

mato

Wysłany: 2009-04-29, 07:22  
niestety analizy nawet nie pomogły 2 typy w plecy całe szczęście że nie grałem za większa kasę tylko po 7 PLN na każdy szok normalnie radne pewniaki nie wchodzą przykład z wczoraj GKS Bełchatów przegrał 0:2 szok co się dzieje pewnie znów zaczęli drukować :-) powodzenia wszystkim

paul14x

Bukmacher: bet-at-home.pl

Wysłany: 2009-04-29, 10:41  
Że Barca nie wygra to przeczuwałem, ale Bełchatów że przegra to niespodzianka.

mato

Wysłany: 2009-05-01, 19:12  
Ja nie wiem czy to forum jest takie pechowe wystarczyło nic nie pisać na forum a juz typy siadają jak oszalałe wpadają kursy po 6.0 :-D więc na trochę opuszczam forum i życzę powodzenia wszystkim 8-)

Odpowiedz do tematu