OG?OSZENIE
ZAPRASZAMY DO KONKURSU TYP DNIA!

Poprzedni temat «» Następny temat
Szwecja Eliteserien 2009/2010
Autor Wiadomość

Matix66

Pochwał: 1

Wysłany: 2009-10-01, 14:40   Szwecja Eliteserien 2009/2010
Frolunda – Djurgardens
Typ:1
Kurs:1.55

W dzisiejszym spotkaniu zmierza się ze sobą bardzo dobrze ostatnio się spisująca Frolunda z bardzo przeciętnie grającym Djurgardens . Myślę , że zwycięzca tego meczu może być tylko i wyłącznie jeden a mianowicie zespół gospodarzy , których będzie niósł wspanialy doping oddanych kibiców . Ponadto Frolunda to drużyna ze ścisłej czołówki ligi szwedzkiej , która z drużynami ze środka tabeli powinna sobie radzić bez większych problemów .

bronet

Bukmacher: Expekt
Ostrzeżeń: 1/4

Wysłany: 2009-10-02, 07:30  
Ewidentna niespodzianka na niekorzyść :shock:

Matix66

Wysłany: 2009-10-05, 17:01  
No niestety tak bywa zdarzają się niespodzianki
Autor postu otrzymał pochwałę.

Matix66

Wysłany: 2009-10-10, 13:59  
Farjestads – Djurgardens
Kurs:2.00

W dzisiejszym meczu spotkają się ze sobą Farjestads z Djurgardens w ramach kolejnej kolejki szwedzkiej ligi w hokeju . Gospodarze to mój ulubiony zespół , który gra bardzo dobrze i co roku wlaczy o mistrzostwo w tej drużynie najlepsze jest to , że praktycznie zawsze wygrywają jak są faworytami przynajmniej w tym sezonie . Zaś Djurgardens to za dużo mi nie mówi tylko tyle , że nawet dość dobrze radzą sobie w tym sezonie ale w tym meczu powinni polec .

Matix66

Wysłany: 2009-10-16, 21:42  
HV 71 – Lulea
Kurs:1.70

Czas na kolejny mecz ligi szwedzkiej , tym razem spotykają się ze sobą HV 71 i Lulea . Ten mecz ma jednego faworyta , którym jest jak dotąd znakomicie grająca drużyna gospodarzy . HV 71 jest jak dotąd zdecydowanym liderem ligi zaś ich dzisiejszy przeciwnik zajmuje piąte miejsce czyli środek tabeli . Dość , że gospodarze bardzo dobrze w ostatnim czasie się spisują to na dodatek do walki zagrzewać ich będzie doskonała publiczność w takich okolicznościach HV nie może tego meczu przegrać .

Matix66

Wysłany: 2009-10-16, 21:52  
Farjestads – Brynäs
Typ: 1
Kurs:1.65

Ten mecz w którym mierzyć się będą Fajerstad i Byrnas zapowiada się na dość fajny do postawienia . Fajesrtad jak co roku doskonale się spisuje ale niestety w ostatnim meczu przydarzyła im się mała wpadka a mianowicie przegrali z dość przeciętnie spisującą się jak dotąd drużyną Frolundy ale myślę , że teraz tym bardziej będą chcieli wygrać aby zrehabilitować się prze własną publicznością za ostatnią przegraną , Gospodarze jak na razie zajmują trzecie miejsce zaś goście dopiero ósme .

Matix66

Wysłany: 2009-10-16, 22:09  
Rogle – Frolunda
Typ:2
Kurs: 2,05

Ten mecz zapowiada się na najciekawszy z całej kolejki ligi szwedzkiej . Dzisiaj mecz będzie toczony pomiędzy Rogle i Frolundą . Początek w wykonaniu gości był dość słaby ale z meczu na mecz powoli się rozkręcają ostatnio udało im się wygrać nawet z faworyzowanym Fajerstadem , zaś Rogle początek sezonu miało bardzo dobry ale teraz trochę gorzej sobie radzi dlatego myślę , że nie uda im się zatrzymać rozpędzonej drużyny gości .

Matix66

Wysłany: 2009-10-19, 20:10  
Djurgardens - HV 71
Kurs:2.20

HV 71 jak dotąd jest zdecydowanym liderem rozgrywek i to całkowicie zasłużenie ponieważ gra bardzo dobrze . W dzisiejszym meczu zmierzy się z bardzo dobrą i wymagającą drużyną gospodarzy , których będą wspierać doskonali kibice . Jak można przypuszczać nie będzie to łatwy mecz dla Hv ale mimo wszystko myślę , że pokażą prawdziwą klasę i wygrają to bardzo trudne i ważne spotkanie .

Matix66

Wysłany: 2009-10-22, 15:26  
HV 71 – Frolunda
Kurs:1.75

Ten tym może nie jest jakoś super pewny ale w dzisiejszej ofercie był dość mały wybór więc można to zagrać . HV jak dotąd nie straciło ani jednego punktu na własnym lodowisku i mam nadzieje , że dalej tak będzie . Zaś Frolunda miała bardzo przeciętny środek rozgrywek ale teraz jest na fali wznoszącej dlatego będzie bardzo groźnym przeciwnikiem dla gospodarzy . HV ostatnio przegrało swój drugi mecz w sezonie ale nadal jest liderem myślę , że będą chcieli to utrzymać i odniosą zwycięstwo w tym meczu .

Matix66

Wysłany: 2009-10-22, 18:21  
Modo – Farjestads
Kurs:2.40

W dzisiejszym meczu spotkają się zespoły z zupełnie różnymi celami na ten sezon . Po jednej stronie drużyna rozpaczliwie broniąca się przed spadkiem zajmująca na chwilę obecną ostatnią pozycję Modo a z drugiej stronny walcząca o mistrzostwo i zajmująca jak dotąd drugą pozycje ekipa gości Farjestads. Gospodarze grają bardzo słabiutko co najlepiej odzwierciedla ostatnia pozycja i liczba punktów . Goście zaś grają ostatnio bardzo dobrze i wygrywają mecz za meczem niestety , żeby nie było tak pięknie Farjestads spisuje się bardzo kiepsko na wyjazdach i tarci punkty z teoretycznie słabszymi rywalami ale dzisiaj mimo wszystko powinien sobie bez większych problemów poradzić spotyka się w końcu z ostatnią drużyną .

Matix66

Wysłany: 2009-10-26, 21:42  
Farjestads – Frolunda
Kurs:2.10

Ten mecz zapowiada się bardzo ciekawie i myślę , że warto go obejrzeć . Farjestads znakomicie gra na własnej tafli o czym dotkliwie przekonało się już wiele drużyn szwedziej ligi zaś nieco gorzej spisuje się na wyjazdach . Zaś Frolunda to bardzo dobry zespół , który dobrze prezentuje się i na własnym lodowisku jak i u rywala . Mimo wszystko wygra Farjestads ponieważ może liczyć na żywiołowy doping , który zawsze niesie ich do wygranej.

Matix66

Wysłany: 2009-10-28, 15:37  
Skelleftea – Farjestads
Kurs:2.15

Kolejny bardzo fajny meczyk do postawienia , tym razem spotykają się ze sobą Skelleftea i rewelacyjnie grający u siebie Farjestads. Jak już wyżej wspomniałem Farjestads znakomicie gra na własnej tafli ale niestety dla nich zupełnie odwrotnie spisuje się w roli gości przegrywając mecz za meczem . Myślę , że podobnie będzie i tym razem ponieważ rywal jest bardzo wymagający i przede wszystkim gra u siebie .

Matix66

Wysłany: 2009-10-28, 15:46  
Frolunda – Modo
Kurs:1.60

Mecz warty postawienia kurs może nie jest rewelacyjny ale typ wydaję się bardzo pewny . W tym meczu spotykają się ze sobą Frolunda i Modo . Gospodarze w ostanim czasie coraz to lepiej sobie poczynają po nienajlepszym początku zaś goście spisują się fatalnie w tym sezonie o czym najlepiej świadczy ostanie miejsce , które zajmują w tabeli dla porównania powoli odbijająca się od dna drużyna gospodarzy zajmuje 7 lokatę .

Matix66

Wysłany: 2009-10-31, 14:18  
HV 71 – Brynäs
Kurs:1.50

Bardzo pewny typ myślę , że typ wejdzie jak w masło . HV 71 może nie gra ostatnio rewelacyjnie na wyjazdach ale u siebie dalej wymiatają o czym najlepiej może świadczyć , że wygrali osiem meczów na osiem możliwych przed własną publicznością myślę ,że podtrzymają znakomitą passę i wygrają i tym razem .

Matix66

Wysłany: 2009-10-31, 14:37  
Farjestads – Linkopings
kurs:2.20

Bardzo fajny meczyk do obstawienia kurs niczego sobie a gospodarze radzą sobie ostatnio bardzo dobrze i chyba mają wielką ochotę na objecie prowadzenia w lidze . Farjestads zawsze znakomicie radził sobie u siebie ale za to dużo gorzej na wyjedzie ale ostatnio pozytywnie mnie ta drużyna zaskoczyła i zaczęła dobrze grać również na wyjazdach co najlepiej świadczy o tym , że zawodnicy muszą znajdować się w znakomitej formie .

Odpowiedz do tematu