|
|
| Autor |
Wiadomość |
Matix66

|
Wysłany: 2009-10-02, 16:11 Słowacka Extraliga 2009/2010
|
|
L. Mikulas – Kosice
Typ:2
kurs:1.70
Myślę , że bardzo fajny kursik jak na tak pewny mecz ale zacznijmy od początku . Miklas w tym sezonie gra po prostu katastrofalnie przegrywa mecz za meczem jak dotąd udalo im się wygrać zaledwie jeden mecz i to w dodatku z reprezentacją juniorów do 20 lat i to nie bez problemów . Zaś Kosice to dość dobry i solidny zespół , który znajduje się raczej w górnej części tabeli . Myślę , że Kosice nie będą miały żadnych problemów z wygraniem tego meczu |
_________________ Matix
www.sportwyniki.pl - wyniki na żywo, tabele
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony |
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-10-23, 13:52
|
|
Zvolen - Spisska Nova Ves
Typ;1
Kurs:1.60
Kurs może nie jest za wysoki ale mecz wydaje mi się dość pewny więc można śmiało stawiać.
Spiska Nova Ves była prawdziwą rewelacją początku sezonu walczyła z najlepszymi i nawet wygrywała z nimi co dawało jej czołową lokatę w lidze . Niestety jak to zazwyczaj beniaminkowie mają zaczął się poważny kryzys i przegrywają mecz za meczem nawet z teoretycznie słabszymi drużynami , nie inaczej będzie dzisiaj i Zvolen odniesie dość łatwe i przyjemne zwycięstwo . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-11-27, 16:46
|
|
Spisska Nova Ves – Poprad
Kurs:2.15
Dzisiejszy mecz zapowiada się na dość fajny do postawienia większej sumki ponieważ Spiskowa Ves gra ostatnio bardzo słabo przegrywając mecz za meczem i swoją 11 pozycję zawdzięczają tylko i wyłącznie dobrej grze na początku sezonu w ostatnim meczu ulegli nawet zespołowi juniorów . Zaś Poprad miał bardzo słaby początek sezonu ale teraz powoli odbija się od dna miał nawet niedawno zakończoną wspaniałą passę 7 zwycięstw z rzędu niestety ostatnio trafił w dwóch meczach na zbyt wymagających rywali i przegrał . Tym razem ma niepowtarzalną szanse , żeby się odegrać ponieważ przeciwnicy są obecnie naprawdę w słabej formie . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-12-21, 21:00
|
|
Zilina - B. Bystrica
kurs:1.90
Po dłuższej przerwie znowu rusza liga słowacka , w dzisiejszym pojedynku spotkają się Zielina z B. Bystrica . Zdecydowanym faworytem tego meczu są z pewnością goście którzy grają ostatnio rewelacyjnie i zasłużenie zajmują drugą pozycję z niewielką stratą do lidera . Zilna zaś gra dość przeciętnie i zajmuje aktualnie 8 lokatę , która jest ostatnim miejscem dającym udział w play-offach ale na całe szczęście gospodarzy mają oni dość bezpieczną przewagę nad następną drużyną , |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-01-04, 23:46
|
|
Skalica - Slovan Bratislava
Kurs:2.35
Ten mecz będzie prawdziwym hitem tej kolejki słowackiej ligi ponieważ spotkają się ze sobą zajmująca trzecią lokatę drużyna Skalicy z liderami z Bystricy . Mecz może wydawać się dość ryzykowny ale moim zdaniem wcale taki nie jest ponieważ Bystrica jest tak naprawdę poza zasięgiem wszystkich drużyn w lidze co najlepiej pokazuje ich ogromna przewaga nad Skalica wynosząca aż 18 punktów . Ponadto takie drużyny jak Slovan zdecydowanie bardziej się przykładają do meczy z drużynami z czołówki co będzie zapewne zgubne dla gospodarzy . Kurs na ten mecz jest bardzo fajny i myślę , że warto niewielką sumę zainwestować w to spotkanie |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-02-14, 16:03
|
|
Zvolen - Slovan Bratislava
Kurs:2.05
Mimo trwającej olimpiady ligi europejskie grają w najlepsze. W dzisiejszej kolejce ligi słowackiej mecz pomiędzy Zvolen a Slovan Bratislava zapowiada się na najciekawszy. Oczywiście zdecydowanym faworytem jest drużyna gości, która aktualnie jest liderem rozgrywek z dorobkiem 98 punktów i olbrzymią przewagą nad pozostałymi. Gospodarze zaś plasują się na 8 pozycji z dorobkiem 52 oczek. Jeżeli chodzi o bilans spotkań to goście w ostatnich 13 meczach zaledwie raz schodzili pokonani zaś ich rywale czterokrotnie przegrywali, Jak widać obydwie drużyny grały ostatnio znakomicie tak więc zapowiada się fantastyczny mecz, ale mimo wszystko faworytami są goście. |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-02-28, 16:25
|
|
Zilina - Slovan Bratislava
Kurs:1.85
Zbliżamy się powoli do końca rundy zasadniczej w której niewątpliwie rządziła ekipa Slovan Bratislava, która w dzisiejszym meczy podejmować będzie w wyjazdowym meczu Zielina, która aktualnie plasuje się na odległym 10 miejscu z dorobkiem zaledwie 49 punktów dla porównania ich dzisiejszy rywal zgromadził aż 107 punktów ale jak już wcześniej wspomniałem Slovan był po za zasięgiem wszystkich drużyn w rundzie zasadniczej nad drugą ekipą ma aż 26 punktów przewagi to prawdziwa przepaść. Goście są oczywiście zdecydowanymi faworytami jeżeli spojrzymy na ostatnie 10 spotkań to Slovan zaledwie raz uległ a w całym sezonie jak dotąd przegrał zaledwie 6 razy odnosząc 36 zwycięstw zaś gospodarze wygrali zaledwie 4 raz w ostatnich 10 meczach a w całym sezonie odnieśli dotąd 19 zwycięstw i 24 porażki. Podsumowując Zilina nie ma żadnych szans w tym meczu i nie ma innej możliwości niż zwycięstwo gości. |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-02-28, 16:36
|
|
Nitra - L. Miklas
Typ:1
Kurs:1.68
Wybrałem kolejny mecz z ligi słowackiej tym razem Nitra kontra L.Mikulas. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania będą gospodarze, którzy nadal walczą o jak najlepsze miejsce na zakończenie rundy zasadniczej jak na razie plasują się na 6 miejscu z dorobkiem 67 punktów i minimalną stratą trzech punktów do wyprzedzającej jej Skalicy. Co do gości to zajmują oni daleki 11 miejsce z dorobkiem zaledwie 38 punktów i fatalnym bilansem ostatnich spotkań na 14 ostatnich spotkań Miklas wygrał zaledwie dwa razy zaś ich przeciwnicy w takiej samej ilości meczy odnieśli aż 9 zwycięstw zaledwie 5 razy polegając. Nic więc dziwnego, że postanowiłem postawić na Nitre, która może w dodatku liczyć na wspaniały doping miejscowej publiczności. |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-03-22, 15:26
|
|
Kosice – Poprad
Kurs:1.45
Czas na kolejny prawdopodobnie już ostatni mecz pomiędzy Kosicami a drużyną Poprad. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego pojedynku jak i całego Play-offu jest drużyna gospodarzy, która prowadzi w całej rywalizacji już 3:1, a przypominam, że rywalizacja toczy się do 4 zwycięstw, tak więc awans dla Kosic jest już na wyciągnięcie ręki. Myślę, że poprzednie mecze pokazały kto jest zdecydowanie lepszy w tej parze i w tym meczu powinno to być widoczne. Jedyne co grozi gospodarzą to zlekceważenie swojego rywala ale myślę, że przy tak wspaniałej publiczności trzeba dobrze zagrać. |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-04-12, 19:34
|
|
Slovan Bratislava – Kosice
Kurs:1.65
Po długim I wyczerpującym sezonie w końcu przyszedł czas na pierwszy mecz w wielkim finale w którym spotkają się Slovan Bratislava i Kosice. Mimo iż to mecz finałowy rywalizacja ta ma jednego wielkiego faworyta a mianowicie ekipę gospodarzy, która jak dotąd cały sezon dzieli i rządzi o czym najlepiej świadczy najpierw wygrana sezonu zasadniczego z wielką przewagą aż 25 punktów nad drugą ekipą a nad dzisiejszym rywalem było to aż 37 punktów. Następnie swoją fenomenalną formę potwierdzili w Play-offach przez, które przemknęli jak burza, o czym najlepiej świadczy pojedynek półfinałowy w którym roznieśli swojego rywala odnosząc zwycięstwo we wszystkich meczach. Udział Kosic w finale to dość spora niespodzianka ale jestem przekonany, że na sprawienie następnej już ich nie stać ponieważ rywal jest naprawdę wielki i moim zdaniem jest murowanym kandydatem do mistrzostwa. |
_________________ Matix
|
|
|
|
radaos

|
Wysłany: 2010-04-19, 13:34
|
|
Koszyce-Slovan 1 2,20 Betway
Super kurs, nie wiem jakim cudem buki tego nie widzą. Co prawda wczoraj Slovan wymęczył zwycięstwo ale w serii przegrywa 1:2 po dwóch porażkach u siebie. Dzisiaj Koszyce sprężą się i wygrają według mnie, nie ma innej możliwości. |
|
|
|
|
antek

|
Wysłany: 2010-04-19, 13:49
|
|
| radaos napisał/a | Koszyce-Slovan 1 2,20 Betway
Super kurs, nie wiem jakim cudem buki tego nie widzą. Co prawda wczoraj Slovan wymęczył zwycięstwo ale w serii przegrywa 1:2 po dwóch porażkach u siebie. Dzisiaj Koszyce sprężą się i wygrają według mnie, nie ma innej możliwości. |
Oj nie byłbym tego taki pewny, Slovan w sezonie zasadniczym rządził w lidze, Koszyce w pewnym momencie były nawet poza play-off. Dałbym tutaj overek zdecydowanie. Wczoraj obie drużyny ostro pograły w obronie, więc dzisiaj będzie otwarty mecz. |
|
|
|
|
radaos

|
Wysłany: 2010-04-21, 12:19
|
|
Meczyk wszedł, jeszcze do 45min Koszyce przegrywały 1;2. Trzecia tercja to szybkie dwie bramki i utrzymanie 3:2 do końca. Jednak Koszyce sprawiają lepsze wrażenie, do mistrza brakuje im jednego zwycięstwa.
Piąty mecz w Bratysławie to powinna być rzeźnia. Stawiam dzisiaj na overek. na Betsson kurs jest 1,80, więc warto grać. Polecam |
|
|
|
|
antek

|
Wysłany: 2010-04-21, 12:28
|
|
| radaos napisał/a | Meczyk wszedł, jeszcze do 45min Koszyce przegrywały 1;2. Trzecia tercja to szybkie dwie bramki i utrzymanie 3:2 do końca. Jednak Koszyce sprawiają lepsze wrażenie, do mistrza brakuje im jednego zwycięstwa.
Piąty mecz w Bratysławie to powinna być rzeźnia. Stawiam dzisiaj na overek. na Betsson kurs jest 1,80, więc warto grać. Polecam |
Również zagram tego overka. Wygląda na to, że Slovan zagra na całego, będzie mnóstwo kar i może to nawet przegrać. Na moje oko 2:4, 2:5 dla gości dzisiaj będzie. |
|
|
|
|
radaos

|
Wysłany: 2010-04-22, 13:20
|
|
| Skończyło się 4:1, żaden typ na ten mecz nie wszedłby. |
|
|