Gambling-Affiliation

Plus Liga Mężczyzn 2009/2010
Autor Wiadomość
Matix66 

Informacje:

Profil:
Pochwał: 1
Wysłany: 2009-10-10, 13:23   Plus Liga Mężczyzn 2009/2010

Kedzierzyn-Kozle v Delecta Bydgoszcz
Typ:2
Kurs:2.55

Najwyższy czas zacząć polską ligę siatkówki już nie mogłem się doczekać . W tym sezonie większość klubów poczyniła wiele spektakularnych transferów ale skupmy się na razie na tych dwóch drużynach . Delekta , która broniła się w tamtym roku rozpaczliwie przed spadkiem w przerwie miedzy sezonowej szalała na rynku transferowym kupiła takich znanych siatkarzy jak MVP ostatnich mistrzostw europy Piotra Gruszkę , Pawła Woickiego , Grzegorza Szymańskiego no i Jurkiewicza a całość ma poukładać były trener reprezentacji Polski Waldemar Wspaniały myślę , że będzie to bardzo ciekawa drużyna , która może powalczyć nawet z najlepszymi kto wie może nawet będzie walczyła o medal . Zaś Kędzierzyn nie poczynił jakiś spektakularnych zmian jedyną taką bardziej interesującą było pozyskanie Kuby Jarosza , który powinien bardzo dobrze radzić sobie w tym zespole i by jego wiodącą postacią . W sumie nie dziwie się , że prezesi nie zmienili jakoś radykalnie składu tylko starali się pozostawić graczy z tamtego sezonu ponieważ Kędzierzyn był prawdziwą rewelacją tamtego sezonu walczył nawet o medal a jak wiadomo najlepsze czasy dla tego klubu już minęły i niestety nie dysponują już tak wielkimi środkami jak czołowe zespoły Plus Ligi . Niestety z Kędzierzyna odszedł lider w ataku Jakub Nowotny ale mam nadzieje , że Kuba Jarosz godnie go zastąpi . Jak wiadomo bardzo trudno na samym początku przewidzieć i wytypować zwycięzców pierwszych spotkań ale ja nie mogłem się powstrzymać i postanowiłem jeden typ podać . Myślę , że bardzo ciekawy skład Bydgoszczan zdoła wygrać ten wyrównany mecz . Uważam , że warto na nich postawić ponieważ bukmacherzy dali bardzo ciekawy kurs bo aż 2.55 co w siatkówce rzadko się zdarza w tak wyrównanych spotkaniach .

Matix66 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2009-10-23, 13:52   

AZS UWM Olsztyn v Delecta Bydgoszcz

Suma wszystkich punktów w meczu
Poniżej(-181.5)
Kurs:1.85

AZS Olsztyn w tym sezonie jest niestety skazany na rozpaczliwą walkę o utrzymanie w plus lidze , ale nie ma co się dziwić w końcu sprzedali swoich najlepszych zawodników . Zaś Bydgoszcz bardzo się wzmocnił w tym sezonie i będzie raczej drużyną ze środka tabeli a może nawet z czołówki . Jak dotąd ekipa gości ma na swoim koncie jedno niespodziewane zwycięstwo z Kędzierzynem i porażkę z Częstochową . Gospodarze jeszcze nie zdołali ugrać nawet seta przegrywając dwa mecze po 3;0 . W tym meczu gospodarze nie mają żadnych szans na nawiązanie walki dlatego myślę , że pojedynek zakończy się szybko w trzech setach dlatego będzie mało zdobytych punktów .

Matix66 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2009-10-30, 15:10   

Resovia Rzeszow v Jastrzebski Wegiel
Kurs:3.75

Ten mecz zapowiada się na bardzo ciekawy i będzie chyba hitem kolejki . Obydwa zespoły są znakomite i będą w tym sezonie walczyć o mistrzostwo . Myślę , że kurs jest sporo zawyżone i jastrzębie nie jest wcale bez szans w tym pojedynku jak by na to wskazywał kurs dlatego warto zaryzykować i postawić niewielką sumę .

Matix66 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2009-11-06, 15:21   

Jastrzebski Wegiel - Kedzierzyn Kozle
Kurs:2.00

Bardzo fajny mecz do postawienia bukmacherzy chyba coś się pomylili dając tak wysoki kurs. Jastrzębie zawodzi na całej lini w tym sezonie teraz najlepiej widać , że transfery dokonane przed sezonem były fatalne , w podstawowym składzie grają głownie gracze , którzy byli rezerwowymi w minionym sezonie w tej ekipie np. Hardy , Youdin . Ten skład nie potrafił nawet wygrać za trzy punkty z beniaminkiem z Wielunia . Zaś ZAKSA gra bardzo dobrze co najlepiej pokazał ostatni mecz z Resovią wygrany bardzo gładko przez Kędzierzynian .

Odpowiedz do tematu