OG?OSZENIE
ZAPRASZAMY DO KONKURSU TYP DNIA!

Poprzedni temat «» Następny temat
Mistrzostwa Europy 2009
Autor Wiadomość

Matix66

Pochwał: 1

Wysłany: 2009-09-03, 16:04   Mistrzostwa Europy 2009
Polska- Francja
Typ:1
Kurs:1,50
Mistrzostwa Europy w Turcji czas zacząć , powiem szczerze , że już z niecierpliwością czekałem na początek tej imprezy i nie będę ukrywał , że wiąże duże nadzieje z występem Polaków może będzie medal . Nasi siatkarze przystępują do tego meczu w roli zdecydowanego faworyta nie trzeba chyba przypominać , że nie tak dawno Polacy rozbili Francuzów w turnieju eliminacyjnym , który nie tak dawno się odbywał u nas w kraju .
Niestety Polacy nie są w najmocniejszym składzie ponieważ brakuje trzech znakomitych siatkarzy , którzy leczą kontuzje a mianowicie brakuje Wlazłego , Winiarskiego i bardzo doświadczonego Świderskiego zamiast nich grają dużo mniej doświadczeni ale bardzo obiecujący gracze myślę , że będzie dobrze . A jeżeli chodzi o Francje to nie mam zbyt dużo na ich temat informacji po za tym , że ostatnio są wyraźnie w kryzysie ale nadal są dla wszystkich groźni ponieważ drużyna ta składa się z bardzo dobrych nieobliczalnych zawodników.

Matix66

Wysłany: 2009-09-04, 15:46  
Polska - Niemcy
Kurs:1,40

Po bardzo ważnej wygranej w pierwszym meczu nad Francją nasi siatkarze zmierzą się z reprezentacją Niemiec . Mimo iż Polacy nie zagrali jakoś nadzwyczajnie z Francją udało się wygrać a jak wiemy był to rywal teoretycznie silniejszy od dzisiejszego . Niemcy wczoraj również odniesie bardzo cenne zwycięstwo nad ekipą zawsze groźnych u siebie gospodarzy czyli Turcją . Pojedynek trwał ponad dwie godzinny i zakończył się dopiero w piątym secie myślę , że to iż Niemcy grali później od naszych i na dodatek przebywali dłużej na parkiecie może mieć bardzo duży wpływ na grę w dzisiejszym meczu ponieważ przeciwnicy nie będą już tak wypoczęci jak nasi siatkarze. Jeżeli Polacy wygrają ten mecz zapewnią sobie awans do następnej rundy w której będą mieli bardzo dobrą sytuacje ponieważ zwycięstwa odniesione w tej fazie liczą się do następnej rundy . Tak więc naszym siatkarzą bardzo zależy na tym zwycięstwie bo może im bardzo dużo dać .

Matix66

Wysłany: 2009-09-10, 15:48  
Finlandia (N) v Włochy (N)
Kurs:3.00

Mistrzostwa Europy wkraczają w decydującą fazę znamy już większość półfinalistów pozostało jedno miejsce . W dzisiejszym meczu spotykają się dwie drużyny , które już praktycznie o nic nie walczą bo szanse na półfinał straciły już dawno. Włosi jak dotąd grają fatalnie zawodzą na całej linii myślę , że tego meczu również nie wygrają ponieważ spotykają dość solidną drużynę , która przy obecnej formie Włochów wydaje się bardzo dla nich groźna.

Matix66

Wysłany: 2009-09-10, 15:58  
Francja (N) v Hiszpania (N)
Kurs:1,40
Mistrzostwa Europy dobiegają powoli końca. Znamy już prawie wszystkich półfinalistów , zostało już tylko jedno miejsce o , które powalczy w dzisiejszym meczu Francja , ich rywalem będzie ekipa hiszpańska , która bardzo słabo spisała się na tych mistrzostwach i o nic już nie walczy . Francuzi mają bardzo dobrą sytuacje ponieważ zwycięstwo w tym meczu daje im pewny awans do półfinału a ich rywal naprawdę nie jest wymagający .

Matix66

Wysłany: 2009-09-10, 16:20  
Holandia (N) v Serbia (N)
Kurs:4.00

Myślę , że bukmacherzy mocno przesadzili z kursem na Serbów dając na nich tak niski kurs przecież Holendrzy znakomicie sobie radzą w tych mistrzostwach i potrafią nawiązać walkę z najlepszymi co najlepiej pokazały mecze z Rosja i Bułgarią zdecydowanymi faworytami tych mistrzostw. Zaś Serbia spisuje się bardzo przeciętnie , żeby nie powiedzieć nawet słabo . Myślę , że mecz będzie bardzo wyrównany i dlatego opłaca się zaryzykować i postawić na Holendrów na których kurs jest znacznie zawyżony .

Matix66

Wysłany: 2009-09-13, 17:57  
Polska (N) v Francja (N)

Kurs:1.50

I czas na wielki finał mistrzostw europy . To niesamowite z udziałem Polski to wielki sukces naszych siatkarzy. Na samym początku mistrzostw wszyscy mówili , że nasza grupa jest bardzo słaba i dlatego dostaliśmy się do półfinału a jak się później okazało to była jedna wielka bzdura to wlaśnie nasza grupa była bardzo silna ponieważ właśnie z niej wyłoniliśmy dwóch finalistów . Tak więc spotkamy się po raz drugi w tym turnieju z Francją tym razem w wielkim finale kto by pomyślał . Mój typ będzie bardzo patriotyczny bo jak by mogło być inaczej myślę , że Polska wygra te mistrzostwa i będziemy święcić olbrzymi sukces . Za nami przemawiają ostanie spotkania Polaków z Francuzami , które wygraliśmy . Musi być dobrze POLSKA MISTRZEM EUROPY .

Odpowiedz do tematu