OG?OSZENIE
ZAPRASZAMY DO KONKURSU TYP DNIA!

Poprzedni temat «» Następny temat
"Gospodarze" na których warto stawiać,
Autor Wiadomość

paul14x

Bukmacher: bet-at-home.pl

Wysłany: 2009-03-08, 23:47   "Gospodarze" na których warto stawiać,
Istnieją drużyny gromiące u siebie przeciwników, natomiast na wyjazdach systematycznie dające ciała.
Jak to w naturze bywa, istnieją również i tacy, dla których miejsce spotkania nie odgrywa większej roli, i trzeba uważać stawiąjąc przeciw takim teamom kiedy grają na wyjazdach.

Do drużyn, na których osobiście lubię grać, kiedy spotkanie odbywa się na ich terenie zalicza się np duński zespół Sonderjyske. Kiedy gra u siebie, nawet z drużyną uznawaną za lepszą, odradzam stawianie przeciw Sonderjyske. Drużyną w Danii, która również jest warta gry jest Herning, jednak to od zawsze faworyt do tytułu mistrzowskiego i kursy na nich są nie za duże.
W lidze Słowackiej moim ulubieńcem są Kosice. Z wyjazdami bywa różnie, raz dobrze raz źle, ale u siebie mają potencjał rozbić każdego.W Austrii ostatnimi czsy wybił się KAC Klagenfurt. Jeszcze dwa lata temu walczący o utrzymanie się, teraz będący czołówką, bardzo dobrze grajacy na własnym boisku nalezy do pewniaków których można zawsze dodać do kuponu.

Przyglądając się drużynom, którym wisi to czy grają u siebie czy na wyjeździe, chyba najlepszym europejskim przykładem jest HV71 z ligii Szweckiej. Chcąc stawiać w meczu na nich bądź przeciw nim, nalezy zapomnieć na chwilę całkowicie o przywileju własnego boiska i pod innymi kątami analizować rezultat.

Piotrek

Bukmacher: Expekt
Moje Typy: 252
Pochwał: 1

Wysłany: 2009-03-09, 11:54  
No dobra, ale tak jak pisales w innym temacie.. dot. to tez play-offow ? Czy tylko w lidze warto stawiac na gospodarzy ?

paul14x

Wysłany: 2009-03-09, 13:50  
Post jest o drużynach, które generalnie dobrze grają u siebie czy na wyjeździe.
Wiadomo, że w Play Offach kazdy walczy jak potrafi bez odpuszczania, więc i gospodarze i goście będą chcieli wygrać. Reguł nie ma, ale również i w tej części rozgrywek lubię obstawiać swoich ulubieńców.

paul14x

Wysłany: 2009-03-16, 22:28  
W szweckiej lidze hokejowej HV71 od rozpoczęcia PlayOffów przemianowali się na drużynę własnego boiska.
Drugi raz postawiłem na nich kiedy grali "u siebie" i drugi raz dali mi na sobie zarobić.
Polecam.

Piotrek

Bukmacher: Expekt
Moje Typy: 252

Wysłany: 2009-03-16, 22:42  
No wlasnie mialem ich postawic.. ale pomyslalem.. playoff.. i olalem :) Tak czy owak dzieki :)

Matix66

Wysłany: 2010-02-28, 17:16  
USA – Kanada

Typ:2
Kurs:1.85

Igrzyska niestety dobiegają końca ale na sam koniec zastał nam doskonały pojedynek finałowy pomiędzy dwiema zdecydowanie najlepszymi drużynami igrzysk a mianowicie USA a Kanadą. Próbkę co może czekać nas w finale mieliśmy już w meczu grupowym pomiędzy tymi zespołami wtedy lepsi okazali się Amerykanie, którzy wygrali 5:3 mimo niekorzystnego wyniki Kanada w tym spotkaniu prezentowała się zdecydowanie lepiej niestety zabrakło im szczęścia co bezlitośnie wykorzystali rywale ale teraz czas na wielki rewanż w który wierze, że zwycięstwo odniesie ekipa gospodarzy a mianowicie Kanada, która nie może przecież zawieść doskonałej i bardzo licznie przybyłej publiczności, która czeka na 14 złoty medal dla swojego kraju. Szczerze to nie radze stawiać dużych pieniędzy na ten mecz ja postawiłem drobne, żeby lepiej mi się oglądało to wspaniałe widowisko.

Odpowiedz do tematu