Gambling-Affiliation

Euroliga 2008/09
Autor Wiadomość
krz-widzew 

Informacje:

Profil:
Pochwał: 2
Wysłany: 2009-04-02, 17:12   Euroliga 2008/09

Montepaschi Siena-Panathinaikos Athens
typ Montepaschi Siena
kurs 1.70 <BetGun>

Czwarte spotkanie ćwierćfinałowe Euroligi jak na razie w rywalizacji Montepaschi Siena-Panathinaikos Ateny prowadzą Grecy 2:1 i jeżeli dzisiaj wygrają awansują do final four Euroligi. Pierwsze dwa pojedynki między tymi zespołami były bardzo wyrównane jednak we wtorek niespodziewanie Montepaschi Siena przegrała wysoko u siebie 53:72 i była to pierwsza porażka Sieny w obecnej edycji Euroligi poniesiona we własnej hali. W Palasports Mens Sana w tym sezonie przegrywali już m.in. CSKA Moskwa i Barcelona więc zwycięstwo PAO jeszcze odniesione w tak przekonujący sposób może dziwić.
Według mnie dzisiaj to Montepaschi jest faworytem ponieważ tak fatalny mecz w ataku raczej Sienie nie może się powtórzyć tym bardziej, że grają u siebie i jeżeli przegrają będą mogli zagrać w Final Four najwcześniej dopiero za rok. Myślę, że dzisiaj to gospodarze odkują się za wtorkowe niepowodzenie ponieważ tak klasowej drużynie nie mogą na takim poziomie zdarzyć się dwa pod rząd spotkania z tak fatalną skutecznością tym bardziej, że grają u siebie.

krz-widzew 

Informacje:

Profil:
Pochwał: 2
Wysłany: 2009-04-02, 17:58   

Spotkanie: Tau Ceramica - Barcelona
Typ: 2
Kurs: 3.12
Bukmacher: EXPEKT
Analiza:

Dzisiaj w hali Victorii odbędzie się kolejna "bitwa o Hiszpanie" w Eurolidze mężczyzn tym razem już czwarta. Jak na razie o koszykarze Tau prowadzą w tej rywalizacji 2:1 i są bliżsi awansu do turnieju finałowego który zostanie rozegrany w Berlinie. Aby tak się stało muszą dzisiaj wygrać z Barceloną jednak według mnie do tego nie dojdzie. Wiadomo Barca ma przysłowiowy "nóż na gardle" i jeżeli chcą awansować do Final Four muszą dzisiaj wygrać w Baskonii. Oczywiście nie jest to łatwe zadanie już raz Barca przegrała w hali Fernando Buesa Arena 62 do 69 jednak wtedy Duma Katalonii musiała radzić sobie bez swojego lidera Juana Carlosa Navarro, który dzisiaj powinien już zagrać. Jak do tej pory koszykarze z Baskonii wygrywali 69:62 i 84:75, natomiast Barca wygrała raz ale w bardzo przekonującym stylu 85:62 co pokazuje, że potrafią wygrywać z Tau, obecnym liderem rozgrywek hiszpańskiej ACB League. Również historia spotkań w Victorii jest bardzo wyrównana 7 zwycięstw Tau i 5 Barcy.
Według mnie koszykarze Barcelony zrobią wszystko aby przedłużyć losy tego ćwierćfinału i aby decydujący mecz rozegrany został rozegrany w Barcelonie. Liczę na to, że ten cel zostanie zrealizowany i o wszystkim zadecyduje 5 spotkanie, tak również byłoby najsprawiedliwiej.

Matix66 

Informacje:

Profil:
Pochwał: 1
Wysłany: 2009-09-12, 15:04   

Litwa – Słowenia
Typ:2
Kurs:1.40

Mistrzostwa w Polsce są bardzo emocjonujące i obfitujące w wiele niespodzianek jedną z nich jest bardzo słaba postawa Litwinów którzy grają dużo poniżej oczekiwań . Zaś Słowenia radzi sobie zaskakująco dobrze co z pewnością dziwi wielu ekspertów . W dzisiejszym meczu Słowenia spotka się z Litwą myślę , że ten mecz będzie dość wyrównany ale wygrają faworyci bukmacherów a mianowicie Słoweńcy .

Matix66 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2009-09-16, 13:34   

Litwa – Serbia

Typ:2
Kurs:1.25
Typ bardzo pewny jestem praktycznie pewien , że Litwa przegra i ten mecz . Co tu dużo pisać Litwa jak dotąd gra beznadziejnie to jest mało powiedziane wystarczy powiedzieć , że jak dotąd wygrała jedynie jeden mecz w całych mistrzostwach z bardzo słabą drużyną a przegrała aż 4 mecze. Zaś Serbia po ostatnim zwycięstwie nad naszą drużyną narodową zapewnili sobie praktycznie awans .

Matix66 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2009-09-16, 14:23   

Turcja – Słowenia

Typ:1
Kurs:1.90

Obydwie drużyny spisują się jak do tej pory znakomicie choć minimalnie lepsza jest Turcja , która jak dotąd nie przegrała żadnego meczu na tych mistrzostwach . Ten mecz to walka o pierwszą pozycję w tabeli dzięki , której zyskuje się teoretycznie słabszego przeciwnika w ćwierćfinale do , którego obydwie drużyny zapewniły już sobie awans . Myślę , że znakomicie spisująca się Turcja wygra ten mecz .

Odpowiedz do tematu