|
|
| Autor |
Wiadomość |
Matix66

|
Wysłany: 2009-10-01, 15:45 Czechy - 2009/2010
|
|
Pardubice – Vitkovice
Typ:2
Kurs:2.70
Dla odmiany wytypuje jeden meczyk z ligi czeskiej zobaczymy jak pójdzie miejmy nadzieje , że dobrze chociaż to bardzo wyrównana i zacięta liga ale dość wstępu przejdźmy do typowania . W tej kolejce spotkają się dwa dość wyrównane zespoły co najlepiej pokazuje nam kurs wystawiony przez bukmacherów . Vitkovice jak dotąd grają gnialnie wygrywają mecz za meczem jeżeli mnie pamięć nie myli przegrali zaledwie jeden pojedynek . Pardubice zaś grają na dobrym wyrównanym poziomie . Myślę , że Vitkovie będą chciały utrzymać dobrą passę i co najważniejsze fotel lidera i wygrają również i ten ważny mecz . |
_________________ Matix
www.sportwyniki.pl - wyniki na żywo, tabele
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony |
|
|
|
|
bronet

Bukmacher: Expekt
|
Wysłany: 2009-10-02, 07:29
|
|
Pardubice – Vitkovice - 3-2
no niestety się nie udało. |
_________________ Życie to gra ... |
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-10-02, 16:00
|
|
Mlada Boleslav - Kometa Brno
Typ:1
Kurs:1.70
Dzisiejszy mecz zapowiada się na dość pewny do postawienia ponieważ Kometa Brno to zdecydowanie najsłabsza drużyna całej ligi czeskiej jak dotąd ma zaledwie jedno zwycięstwo i same porażki . Zaś drużyna Mlady Boleslav jest typowym zespołem ze środka tabeli , który nie gra nadzwyczajnie ale takie mecze jak ten powinien wygrywać bez większych problemów i myślę , że tak będzie i tym razem . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-10-05, 16:51
|
|
Karlovy Vary - Kometa Brno
Kurs:1.55
Kurs może nie jest najwyższy ale warto postawić bo mecz wydaje się dość pewny i bezpieczny . Kometa Brno może wygrała ostatnio swój pierwszy mecz w tym sezonie ale to z dużo słabszą drużyną i przecież każdy musi trafić na słabszy dzień przeciwnika i z nim wygrać tak było w przypadku komety . Karlove zaś to bardzo solidny zespół , który jest trochę nie obliczalny ponieważ potrafi z każdym powalczyć nawet z najlepszymi . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-10-09, 17:50
|
|
Plzen - Kometa Brno
Dzisiejszy mecz zdaje się dość prosty do wytypowania ponieważ kometa to bardzo słaba drużyna , która gra jak dotąd fatalnie mimo dwóch ostatnich meczów , w których udalo zdobyć im się swoje pierwsze punkty. Kometa od początku sezonu była skazywana przez fachowców na porażki i nie inaczej się dzieje . Co do drugiej drużyny Przen. Ostatnio wygrało bardzo ważny mecz z dobrą drużyną co na pewno dobrze zadziała i podniesie ich morale. |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-10-11, 13:44
|
|
Kometa Brno – Litvinov
Kurs:2.10
Dzisiejszy mecz nie będzie należał raczej do najciekawszych do oglądania , a to dlatego , że spotykają się dwie drużyny z końca tabeli a mianowicie ostatnia z przedostatnią . Jeżeli popatrzymy na tabele to powinniśmy postawić na gości ale jak dobrze wiemy analizując samą tabele ciężko coś wygrać nie inaczej jest i tym razem . Litvinov miał bardzo dobry początek sezonu w przeciwieństwie do Komety , która dopiero niedawno zaczęła lepiej grać i zdobyła swoje pierwsze punkty . Ostanie mecze najlepiej pokazują , że Kometa gra coraz lepiej coraz to lepsze zespoły mają z nią spore kłopoty zaś Litvinov dostaje coraz to większe „baty” . Myślę , że nie inaczej będzie i tym razem goście przegrają ten mecz . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-10-19, 12:21
|
|
Trinec - Kometa Brno
Kurs:5.25
Ten mecz zapowiada się na bardzo wyrównany i tym samym na bardzo ciekawy . Wybrałem ten mecz ponieważ uważam , że warto zaryzykować nie duże pieniądze na Komete Brno , której kurs jest grubo zawyżony . Kometa co prawda miała fatalny początek sezonu ale teraz jest wyraźnie na fali a jak wiadomo bardzo trudno taki zespół zatrzymać nawet najlepszym . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-10-22, 18:46
|
|
Kometa Brno - Ceske Budejovice
Kurs:2.35
Kometa Brno nadal jest na ostatnim miejscu ale w ostatnim czasie coraz to lepiej się spisuje ostatnio nawet napędziła stracha drużynie z czołówki . Zaś Ceske Budejovice grają dość słabo szczególnie na wyjazdach dlatego myślę , że ten mecz zakończy się malutką niespodzianką i wygraną gospodarzy . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-10-23, 15:10
|
|
Vitkovice – Litvinov
Kolejny mecz z niezbyt dużym kursem ale wydaje mi się bardzo pewny i godny postawienia większej sumki . Vitkovice jak na razie w tym sezonie grają znakomicie o czym najlepiej świadczy pierwsze miejsce w tabeli ligowej niestety ostatnio ich przeciwnicy trochę nadrobili do nich punktów dlatego jeżeli chcą nadal zostać liderami muszą ten meczy wygrać . Litvinov zaś to drużyna z dołu tabeli znajdująca się chwilowo na 11 pozycji , myślę , że różnica w tabeli będzie bardzo widoczna na lodowisku . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-11-23, 16:34
|
|
Ceske Budejovice – Litvinov
Kurs:1.80
Kolejny typ tym razem na jutrzejszy dzień w którym spotkają się ze sobą Ceske Budejovice i Litvinov . Obydwie drużyny nie są może zbyt dobre ale myślę , że zgotują dużo emocji . Gospodarze to ekipa ze środka tabeli , która gra dość przeciętnie ale dzisiaj trafiła na drużynę , która znajduje się w wyraźnym dołku i przegrywa ostatnio mecz za meczem . Mam nadzieję , że Budejovice wykorzystają niemoc rywali i mój typ się sprawdzi . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-11-27, 16:03
|
|
Litvinov - Kometa Brno
Kurs:4
Mecz zapowiada się na bardzo wyrównany dlatego myślę , że naprawdę warto zaryzykować jakieś drobne na to spotkanie bo bukmacherzy mocno przesadzili . Litvinov gra ostatnio tragicznie po bardzo dobrym początku teraz przegrywa niestety mecz za mecze dlatego zasłużenie spadli na 12 miejsce w tabeli . Zaś Kometa Brno to ostatnia drużyna ligi za to gra ostatnio coraz lepiej i walczy z najlepszymi jak równy z równym o czym najlepiej świadczą dwie ostatnie dogrywki z dobrymi przeciwnikami . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-11-30, 23:14
|
|
Slavia Praha – Litvinov
Ten mecz wydaje się na dość pewny ponieważ Litvinov mimo ostatniej wygranej nad ostatnią drużyną w końcowych minutach meczu nadal gra fatalnie chociaż początek sezonu miał nawet dobry . Zaś Slavia po dość niemrawym początku zaczyna grać coraz lepiej . Myślę , że gospodarze nie zostawią żadnych złudzeń kto jest lepszy w tym meczu i wygrają wysoko . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-12-04, 15:57
|
|
Kladno - Kometa Brno
kurs:3.40
Kolejny ryzykowny mecz ale myślę , że tym razem naprawdę warto bo jak kometa znowu przegra mecz jak ostatnio dość często jej się zdarza jedną bramką po bardzo wyrównanej grze to ja już nie wiem przecież nie można mieć aż tak dużo pecha , bo w ostatnich meczach wydaje mi się , że zabrakło im tylko odrobiny szczęścia . Co do Klauna to spisują się oni bardzo słabo podobnie jak ich dzisiejszy rywal tylko w odróżnieniu od nich mają więcej szczęścia w wyrównanych meczach i dlatego są jedno miejsce przed nimi . Myślę , że bukmacherzy trochę przesadzili z kursem na gości dlatego warto zaryzykować bo mam przeczucie , że szczęście w końcu im dopisze i w końcu po długiej przerwie odniosą zwycięstwo . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-12-13, 13:58
|
|
Liberec – Litvinov
Kurs:1.70
W tej kolejce czeskiej ligi ciężko było znaleźć jakiś mecz do postawienia ponieważ zapowiada się bardzo wyrównana ale jeden na szczęście udało mi się wybrać . Tym meczem jest pojedynek pomiędzy Libercem i Litwinowem . W roli zdecydowanego faworyta zagrają gospodarze , którzy w ostatnim czasie spisują się rewelacyjnie o czym najlepiej może świadczyć seria czterech wygranych meczów . Poza tym za Libercem przemawia atut własnej tafli i doskonałego dopingu . Zaś jeżeli chodzi o Litvinov to po serii porażek grają trochę lepiej ale na gospodarzy raczej to nie starczy . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-01-04, 23:46
|
|
Karlovy Vary – Plzen
Kurs:2.35
Gdy przeglądałem ofertę na jutrzejszy dzień z hokeja zaszokował mnie ten mecz a dokładniej bardzo wysoki kurs na zwycięstwo Plzen ze słabiutkimi Karlovymi Varami. Gospodarze zajmują dopiero 12 pozycję w lidze zaś Plzen to jak narzie lider ligi czeskiej z dość znaczącą przewagą nad rywalami . Jeżeli chodzi o ostatnie mecze tych zespołów to statystyki również przemawiają na korzyść gości , którzy ostatnio spisują się bardzo dobrze w odróżnieniu od swoich przeciwników . Myślę , że mecz zakończy się pewnym zwycięstwem gości dlatego warto na nich postawić bo bukmacherzy dość solidnie się pomylili z kursem . |
_________________ Matix
|
|
|
|
|
|