|
|
| Autor |
Wiadomość |
Matix66

|
Wysłany: 2009-11-13, 18:52 Austria 2009/2010
|
|
Klagenfurt – Vienna
Typ:2
Kurs:3.35
Prawdziwy hit tej kolejki spotykają się ze sobą dwa bardzo dobre zespoły a mianowicie Klagenfurt z Vienna . Myślę , że w tym meczu warto zaryzykować niezbyt dużą sumkę na gości którzy są aktualnie trzecią drużyną ligi zaś Klagenfurt gra w tym sezonie bardzo nierówno i dlatego jest dopiero na piątym miejscu . W ostatnich meczach obydwie drużyny prezentują zbliżony poziom z lekkim wskazaniem na Vienne . |
_________________ Matix
www.sportwyniki.pl - wyniki na żywo, tabele
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony |
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-12-04, 15:29
|
|
Graz – Klagenfurt
Typ:1
Kurs:1.55
W dzisiejszym meczu zagrają ze sobą Graz i Klagenfurt . Jak pokazuje kurs wystawiony przez bukmacherów zdecydowanym faworytem tego spotkania jest zespół gospodarzy , który fantastycznie spisuję się w tym sezonie . Jak na razie zajmują oni pozycję lidera z dość bezpieczną przewagą . Co do gości grają oni w tym sezonie dużo poniżej oczekiwań szczerze mówiąc spodziewałem się po nich walki o tytuł a jak na razie ciężko im będzie się załapać do Play-offow. |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-12-07, 16:33
|
|
Alba Volan – Jesenice
W kolejnej kolejce ligi austryjackiej spotykają się Alba Volan i Jesenice . Chociaż gospodarze to nie jest jakaś wybitna drużyna i spisują się w lidze raczej przeciętnie to z dzisiejszym rywalem nie powinni mieć żadnych problemów. Jesenice spisuje się fatalnie w pełni zasłużenie przegrywając mecz za meczem . Jak dotąd goście zdołali zdobyć zaledwie 13 punktów w 30 meczach jest to wynik tragiczny ponieważ do przedostatniej drużyny tracą drugie tyle punktów tak więc nie mają już żadnych szans na utrzymanie . Za to gospodarze mają o co walczyć ponieważ jak dotąd zajmują ostatnie miejsce , które daje Play-offy , a ich przewaga jest niewielka bo wynosi zaledwie 1 punkt tak więc ten mecz muszą wygrać aby oddali się trochę od swoich przeciwników . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-12-20, 11:16
|
|
Alba Volan - O. Ljubljana
Kurs:1.65
Kolejny pojedynek z ligi autryjackiej tym razem spotykają się ze sobą bardziej wyrównane drużyny aczkolwiek nadal jedna jest znacząco lepsza od drugiej .Jeżeli chodzi o gości to zajmują oni aktualnie 5 miejsce wyprzedzając 6 drużynę lepszymi bramkami i mają przewagę 1 punktu nad 7 drużyną . A przypomnę , że w play-offach gra tylko 6 najlepszych drużyn tak więc mają o co walczyć bo przewaga jest niewielka a koniec rundy bardzo bliski . Co do gości to zajmują oni przedostatnią pozycję z dość dużą przewagą nad ostatnimi i nie mają praktycznie żadnych szans na play-offy tak więc nie jest to dla nich zbyt ważny mecz dlatego podejdą do niego dość lekko co z pewnością wykorzystają gospodarze . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-12-20, 11:16
|
|
Jesenice – Vienna
Typ oparty przede wszystkim na tabeli i statystykach ligi . Gospodarze dzisiejszego pojedynku to aktualny lider x małą [przewagą nad drugą drużyną bo zaledwie jedno punktową. Zaś goście to drużyna spisująca się fatalnie w tym sezonie o czym najlepiej świadczy ostatnie miejsce w tabeli z dużą stratą do drużyny wyżej bo aż 11 punktową to praktycznie przesądza już o ich spadku z ligi . Podsumowując Viennie będzie bardzo zależało na zwycięstwie w tym meczu aby utrzymać pozycję lidera zaś Jesenice walczy tylko o honor . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-12-21, 20:53
|
|
Klagenfurt – Jesenice
Kurs:1.50
Klagenfurt w tym sezonie gra dużo poniżej oczekiwań kibiców ale mimo bardzo słabej postawy nadal mają szanse na play-offy ponieważ do miejsca szóstego gwarantującego udział w wspomnianych play-offach tracą zaledwie jeden punkt . Myślę , że jest to niepowtarzalna szansa aby przesunąć się o lokatę wyżej ponieważ dzisiejszy rywal jest bardzo słaby o czym najlepiej świadczy ostatnie miejsce w tabeli . Jak by tego jeszcze było mało Klagenfurt gra na własnej tafli gdzie może liczyć na doskonały doping . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2009-12-21, 21:08
|
|
Alba Volan – Vienna
Kurs:2.15
Kolejny bardzo ciekawy mecz , myślę , że warto niewielką sumkę postawić . Vienna po rewelacyjnym początku długo była na prowadzeniu w ligowej tabeli niestety przytrafił im się chwilowy kryzys co rywale natychmiast wykorzystali . Na szczęście po chwili słabości już nic nie widać i Vienna znowu zaczęła grać rewelacyjnie co daje im chwilowo drugie miejsce ale myślę , że będą chcieli powrócić na pozycję lidera do ,którego nie tracą żadnych punktów przegrywają jedynie gorszym stosunkiem bramek . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-01-04, 23:31
|
|
Klagenfurt – Salzburg
Kurs:2.25
W dzisiejszym meczu spotkają się ze sobą Klagenfurt z Salzburgiem . Zdecydowanym faworytem tego meczu według mnie jest drużyna gości , która ostatnio doskonale się spisuje w odróżnieniu od dzisiejszych rywali . Salzburg ostatnio wygrywa mecz za mecze dzięki czemu przesunął się na bardzo wysokie trzecie miejsce z niewielką stratą do dość nierówno grającego lidera , tak więc mają jeszcze ogromną szanse na wygranie rundy zasadniczej ale jeśli chcą tego dokonać to muszą wygrywać takie pojedynki jak ten . Co do Klagenfurtu to w tym sezonie zawodzi na całej lini i gra sporo poniżej oczekiwań robiąc niemiłą niespodziankę swoim kibicą niemieszcząc się jak narazie nawet w play-offach . Myślę , że gospodarze zagrają po raz kolejny bardzo słabe spotkanie i ponownie ulegną bez wielkiej walki a kurs jest bardzo fajny więc warto zaryzykować . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-01-04, 23:33
|
|
O. Ljubljana - Alba Volan
TyP:1
Kurs:2.40
Zapowiada się bardzo interesujący , choć stojący na słabym poziomie mecz pomiędzy Ljubljana a Alba Volan . Gdy popatrzymy na ostatnie mecze obydwóch drużyn i miejsca w tabeli to bez wątpienia postawilibyśmy na gości ale jest jeden bardzo ważny argument przemawiający za ekipą gospodarzy ale o tym za chwile . Wracając do tabeli to Alba zajmuje bardzo przyzwoite 5 miejsce zaś Olimpia słabiutkie 9 miejsce wyprzedzając zaledwie jedna drużynę . Ostatnie spotkania w wykonaniu obydwóch drużyn są dość przeciętne , żeby nie powiedzieć nawet słabe . Gospodarze przegrali ostatnie 6 meczy a goście nie wiele mniej bo 4 . Niestety dla Alby w tym sezonie grają oni beznadziejnie na wyjazdach , wygrali oni ostatnio w połowie listopada więc już dość dawno . Myślę , że ekipa gospodarzy wykorzysta bardzo słabą postawę rywali na wyjazdach i wygra w końcu mecz . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-01-11, 22:38
|
|
Jesenice – Salzburg
Dość pewny mecz bo gdy gra trzecia drużyna z ostatnią nie trudno wskazać zdecydowanego faworyta , którym niewątpliwie jest bardzo dobzre ostatnio grający Salzburg . O gospodarzach można tylko powiedzieć , że zapewnili sobie dość szybko ostatnią lokatę graja po prostu fatlnie znacznie odstają od wszystkich zepołów , dlatego goście nie powinni mieć żadnych problemów z zdecydowanym wygraniem tego spotkania . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-01-22, 19:02
|
|
Alba Volan – Graz
Kurs:2.20
W dzisiejszym spotkaniu zmieżą się Alba Volan i Graz . Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest drużyna gości , która jest jak na razie liderem rozgrywek zaś ich przeciwnik plasuje się na dość przeciętnej 6 pozycji . Graz w ostatnich meczach spisywał się bardzo dobrze oprucz jednej małej wpadki z powracjącym do formy zespołem Salzburgu , gospodarze grają dość przeciętnie raz wygrywają raz przegrywają . Myślę , że Graz będzie chciał odbić swoje niepowodzenie w ostatnim meczu a zarówno utrzymać pozycję lidera i wygra to spotkanie z teoretycznie słabszym rywalem . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-01-22, 19:11
|
|
Salzburg - Medvescak Zagreb
Kurs:1.35
Kurs tego spotkania jak na hokej jest bardzo mały ale mecz wydaje mi się być bardzo pewny dlatego warto dodać go do jakiegoś kuponu aby podnieść wygraną . Faworyzowany Salzburg będzie podejmował dość przeciętny zespół Medvecak Zagreb . Gospodarze po dość słabym początku zaczynają wkońcu dochodzić do formy , dlatego nie powinni mieć żadnych problemów z dużo niżej notowanym rywalem , którego głównym celem jest utrzymanie się w lidze a nie jak w przypadku Salzburga walka o mistrzowski tytuł . |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-02-01, 18:38
|
|
Salzburg – Vienna
Kurs:1.72
Salzbur bo bardzo słabym początku sezoni wkońcu zaczął grać tak jak nas przyzwyczajił w poprzednim sezonie . W dzisiejszym meczu podejmować będzie na własnym lodowisku Vienna , która odwrotnie do gospodarzy miała doskonały początek sezonu ale niestety teraz gra coraz to słabiej dlatego spadła z pierwszego miejsca na trzecie. Salzburg zajmuje aktualnie drugie miejsce z bardzo małą stratą do lidera i myślę , że podtrzyma doskonałą passę i wygra ten mecz. |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-02-15, 17:35
|
|
O. Ljubljana – Graz
Kurs:1.25
Wybrałem ten mecz ponieważ wydaje się niemal w stu procentach pewny choć kurs nie zachwyca to opłaca się troszkę podwyższyć wygraną na kuponie dodając to zdarzenie. Wracając do analizy gospodarze to ostatnia 10 drużyna ligi z dorobkiem 37 punktów zaś ich rywal lider ligi, który uzbierał już 73 punkty czyli prawie dwa razy więcej od Ljubljany. W dodatku gdy spojrzymy na bilans ostatnich spotkań to jest on tragiczny dla gospodarzy ponieważ ulegli oni w sześciu ostatnich meczach. Goście może nie mają imponujących ostatnich spotkań ale udało im się połowę z sześciu spotkań wygrać. Myślę, że gospodarza nie pomogą nawet oddani kibice i gładko przegrają to spotkanie. |
_________________ Matix
|
|
|
|
Matix66

|
Wysłany: 2010-02-15, 17:54
|
|
Vienna – Villach
Postanowiłem postawić na kolejny mecz z tej samej ligi co poprzedni ponieważ oferta na wtorek nie jest zbyt bogata. Kus jest tym razem większy ale i mecz jest bardziej wyrównany ale i tak ma faworyta a mianowicie drużynę gospodarzy, która plasuje się aktualnie na drugiej pozycji w lidze z niewielką stratą do lidera, jak na razie Vienna zdobyła 70 punktów zaś ich przeciwnicy jest to 5 drużyna ligi głównie dzięki dobrej pierwszej części sezonu bo tera gra bardzo słabo, Villach zdobyło do tej pory 56 punktów. Goście w ostatnich 4 meczach zaledwie raz wygrywało, znacznie lepszy bilans ma Vienna, która wygrywało 3 krotnie w ostatnich 4 meczach. Myślę, że gospodarze będą niesieni wspaniałym dopingiem dzięki czemu gładko pokonają rywala i dopiszą kolejne trzy punkty do swojego dorobku. |
_________________ Matix
|
|
|
|
|
|